comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal 'dikkat' dedi

15 Mart 2015, Pazar 09:24
İsmail Kartal 'dikkat' dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, henüz Galatasaray galibiyetinin havasını üstlerinden atmayan oyuncularını Gençlerbirliği maçı öncesi uyardı, “Ayaklarınız yere basmalı” dedi.

Galatasaray derbisinin geride kaldığının altını çizen genç teknik adam, “Yeni bir döneme girdik. Rakiplerimiz ile puan farkını kapattığımız bu haftalarda, kayba tahammülüm yok. Görüyorum ki, halâ derbi havasından kurtulamayanlar var. Bu durum bizim için büyük tehlike arzediyor” yorumunu yaptı. Kartal, rakibin kontrataklarda çok iyi olduğunu belirterek, bu konuda da futbolcularını uyardı.
 
Mehmet Topal göreve hazır
 
Galatasaray ile oynanan derbi maçta sakatlanan Mehmet Topal, Gençlerbirliği maçı öncesi tamamen iyileşti. Önceki gün takımla birlikte çalışan tecrübeli oyuncu, bu akşam sahaya çıkacak. Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Volkan Demirel ve Caner Erkin de maça hazır. Hasan Ali Kaldırım'ın ise tedavisi sürüyor. Ayrıca Kanarya'da Dirk Kuyt ve Raul Meireles dışında sarı kart sınırında bulunan diğer isim de, Michal Kadlec. Çek futbolcu da, Başkent'teki kapışmaya yedekte başlayacak.
 
Halis Özkahya şanslı geliyor
 
Sarı-Lacivertliler'in, Gençlerbirliği ile oynayacağı mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya yönetiminde ligde 22 maça çıkan Fenerbahçe, sahadan 
14 galibiyet, 4 beraberlik ve 
3 yenilgiyle ayrılmıştı. Ev sahibi ise tecrübeli hakemin düdük çaldığı 14 karşılaşmada 
3 galibiyet, 6 beraberlik ve 
5 yenilgi elde etti. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy, Asım Yusuf Öz yapacak. Tolga Kadaz dördüncü hakem, Serkan Çınar ile Çağatay Şahan da çizgi hakemleri olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!