comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım durmak bilmiyor

15 Mart 2015, Pazar 09:18
Aziz Yıldırım durmak bilmiyor

Başkan Aziz Yıldırım, önceki gün Ankara'ya giderek bazı temaslarda bulunmuştu. Dün de Yıldırım, 'Hedef 1 milyon üye' projesi kapsamında İstanbul'daki etkinliğe katılıp, ardından tekrar takımla Başkent'in yolunu tuttu!

Önceki gün Ankara'ya giderek Fenerbahçe Üniversitesi ve Kenan Evran Lisesi'nin arazisinin kulübe devredilmesi konusunda yetkili makamlarla görüşen Başkan Aziz Yıldırım, ‘Hedef 1 milyon üye' ile ilgili çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Proje kapsamında İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Cemile Sultan Korusu Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından, ‘Hedef 1 Milyon Üye' projesine katkıda bulunma amacıyla bir organizasyon gerçekleştirildi. Etkinliğe İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Cemile Sultan Korusu Yönetim Kurulu Üyeleri, Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Tahir Perek ve Şekip Mosturoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. “Fenerbahçeli'yim diyen herkes projeye katılmalı” diyen Yıldırım, bu konudaki çalışmaları da tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.
 
Takımı da motive ediyor
 
Gençlerbirliği maçı öncesi Fenerbahçe'nin futbol takımı ile birlikte yeniden Ankara'ya giden ve kafileyi burada da motive etmeyi ihmal etmeyen Yıldırım'ın, onların her zaman yanında olduğunun mesajını vererek, “Bu sezon mutlaka şampiyon olacaksınız” ifadelerini kullandığı bildirildi. Öte yandan Galatasaray karşısında alınan galibiyet sonrası yaratılan, “Takım şampiyon oldu” havası, yönetimi harekete geçirdi. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda yönetim, dışarıdan takımı etkileyecek her türlü olumsuz durumdan da, oyuncuların etkilenmemesi için büyük çaba sarf ediyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!