comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'a müjdeli haber

13 Mart 2015, Cuma 15:45
İsmail Kartal'a müjdeli haber

Pazar günü Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe'de derbide sakatlanan Mehmet Topal, zorlu maçta forma giyebilecek duruma geldi. 

Milli futbolcunun sağlığına kavuşmasıyla Gençlerbirliği karşısına çıkacak 11'ini de büyük ölçüde şekillendiren İsmail Kartal, derbi galibiyetinin ardından puan kaybı yaşamak istemiyor. Kaleyi, gribal enfeksiyonu atlatan Volkan Demirel'e emanet edecek tecrübeli çalıştırıcı, Gökhan Gönül-Bruno Alves-Egemen-Caner Erkin 4'lüsü ile savunma hattını oluşturacak.
 
Ön liberoda Mehmet Topal'ın yanında, derbide yedek soyundurduğu Raul Meireles'i oynatmayı planlayan İsmail Kartal, Galatasaray'a karşı şans verdiği Diego'yu ise yeniden kulübeye çekip Sow-Emre-Kuyt üçlüsü ile orta sahayı şekillendirecek. İleri uçta gol arayacak isim ise Emanuel Emenike olacak. Alper Potuk'un sakatlıktan dönmesiyle hücumdaki alternatifleri artan Kartal'ın, oyunun ilerleyen bölümlerinde Webo ve Alper hamleleriyle gol yollarındaki etkinliği artırması bekleniyor.
 
Öte yandan başkentteki Sarı Lacivertli taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği ve Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan bölümdeki biletlerinin tükenmek üzere olduğu öğrenildi. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!