comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Issiar Dia geleceği hakkında konuştu

12 Mart 2015, Perşembe 18:54
Issiar Dia geleceği hakkında konuştu

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Senegalli oyuncu Issiar Dia, yeniden Avrupa'da futbol oynamak istediğini söyledi.

İki sene Fenerbahçe forması giyen ve ardından Katar'ın yolunu tutan Senegalli kanat oyuncusu Issiar Dia, geleceği hakkında konuştu.

Fenerbahçe'den Katar Ligi şampiyonu Lekhwiya'ya transfer olan ve geçen sezonun devre arasında  da Al Kharitiyath'ta kiralanan Issiar Dia, Avrupa'ya geri dönmek istiyor.
Senegal basınına konuşan Dia, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor, yani kulüplerle görüşebilirim. Şu an için bekliyorum, birçok olasılığı değerlendirdim. Katar'ın ardından başka bir şey yapmak, Avrupa'ya geri dönmek istiyorum. Transferimle menajerim ilgileniyor ve gelen bazı teklifler var. Sezonu bitireceğim ve  bana ne teklif edileceğine bakacağız" dedi.

Dia, seçeceği ülkenin fark etmeyeceğini dile getirerek, "Tabii ki kapıları kapatmıyorum. Fransa var, ayrıca Fransa dışı da var. Türkiye'yi zaten biliyorum. Ayrıca, bir şeyler keşfetmek istiyorum. Her ne kadar insanlar unutmaya meyilli olsa da henüz 27 yaşındayım. Önümde zaman var, Avrupa'ya dönmek için fırsatlar olacak" ifadesini kullandı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!