comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de seferberlik ilan edildi

12 Mart 2015, Perşembe 08:55
Fenerbahçe'de seferberlik ilan edildi

Derbiden zaferle ayrılan Fenerbahçe de taraftar da ayağa kalktı.

Fenerbahçe'de derbi bereketi yaşanıyor. Galatasaray'ı hafta sonunda Dirk Kuyt'ın tek golüyle yenip, adeta şampiyonluk yarışını yeniden başlatan Sarı-Lacivertliler, taraftarından da büyük destek bulmaya başladı. 
 
Derbiyi kapalı gişe oynayan Fenerbahçe taraftarı, passolig kartlarına adeta hücum etti. Fenerbahçe taraftarları öyle bir atak yaptı ki, e-bilet sistemine sonradan dahil olmalarına rağmen kısa sürede Beşiktaş'ı geçip, Galatasaray'ı yakaladı. 
 
10 hafta geriden başladı
 
Sisteme 11. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Eskişehirspor maçıyla dahil olan Sarı-Lacivertli futbolseverler, 10 haftalık açığı beklenenden daha kısa sürede kapattı. 

Passolig'in resmi verilerine göre bu sabah itibariyle Fenerbahçe Passolig kart sahibi olan futbolseverlerin sayısı, 165 bini geçti. Galatasaray logolu Passolig kartı edinenlerin sayısı 170 bini geçerken, Beşiktaş Passolig kartından edinenlerin sayısı 155 bine yaklaştı.
 
Rekabet sürecek
 
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren üç kulübün, önümüzdeki haftalarda Passolig'de de büyük bir rekabet yaşamasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
 
Bu sabah itibariyle rakamlar şöyle:
 
Galatasaray 170.361
Fenerbahçe 165.181
Beşiktaş 154.871

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!