comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Diego'ya yine kulübe yolu göründü

07 Mart 2015, Cumartesi 09:40
Diego'ya yine kulübe yolu göründü

Fenerbahçe'nin hocası, derbide Ribas'ı sonradan 'hamle oyuncusu' olarak sokacak. Orta sahayı da Mehmet Topal, Emre ve Meireles ile garantiye alacak.

Teknik direktör İsmail Kartal, G.Saray derbisinde sahaya süreceği 11'i kara kara düşünüyor. Tecrübeli hocanın, hem ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almak hem de aradaki puan farkını kapatmak için galibiyetten başka bir hedefi bulunmuyor. Diego Ribas'ın, kupa maçında Mersir İY önündeki başarılı futbolu ve attığı şık gol nedeniyle aklı karışık olan Kartal, yine de sahaya süreceği kadroda fazla oynamak istemiyor. Kartal'ın, Diego'yu karşılaşmanın 60. dakikasından sonra oyuna alarak, 'hamle' yapmak istediği öğrenildi. Maça Raul Meireles ile başlamayı planlayan ve Diego'yu yedeğe çekeceği Brzilyalı yıldıza bildirecek olan Kartal, oyuncusunun 'hayal kırıklığına' uğramasını önlemeyi düşünüyor. 
 
ORTAYI SAĞLAMA ALACAK 
 
İsmail Kartal'ın, takımın orta sahasını yine Mehmet Topal, Emre Belözoğlu ve Raul Meireles'ten oluşturması bekleniyor. Bu üç oyuncuyla orta sahanın hakimiyetini ele geçirmek isteyen Kartal, hen defansı, hem de ofansı bu isimlerle desteklemenin çabası içerisinde. 
 
EMRE: OYNARIM HOCAM 
 
Geçtiğimiz hafta ligde oynanan Torku Konyaspor maçında oyuna son yarım saatte giren ve Mersin İdman Yurdu kupa maçına götürülmeyen Emre'nin sakatlığının tam anlamıyla geçmediği öğrenildi. Ancak tecrübeli yıldızın "Kendimi iyi hissediyorum ve oynamak istiyorum" demesi üzerine, İsmail Kartal'ın yıldızı sahaya sürmesi bekleniyor. Yine de Emre için doktorlara talimat veren Kartal'ın "Onu maça kadar etiştirin" dediği öğrenildi.

RiCASI DA iŞE YARAMADI
 
Diego Ribas, hocası İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede "G.Saray'da Sneijder'in yaptığı gibi, ben de bu maçı F.Bahçe'ye kazandırabilirim. Beni ilk 11'de maça başlat" demişti. Ama Kartal, Brezilyalı yıldızı 11'de sahaya sürmeyip, oyuna sonradan almayı planlıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!