comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin golcüleri Galatasaray maçlarında skor üretmekte zorlanıyor

05 Mart 2015, Perşembe 21:31
Fenerbahçe'nin golcüleri Galatasaray maçlarında skor üretmekte zorlanıyor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine geri sayım devam ederken Fenerbahçe'deki forvetlerin Galatasaray'a karşı suskunluğu dikkat çekiyor.

FutbolArena Detay - Süper Lig'in 23. haftasında Şükrü Saracoğlu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de 3 silahşör Emenike, Sow ve Webo Galatasaray'a karşı gol üretiminde sıkıntılar yaşıyor.
 
Fenerbahçe'de kredisi gittikçe tükenen ancak Galatasaray derbisinde oynaması beklenen Emenike'nin Galatasaray'a karşı golü bulunmuyor. 3'ü Fenerbahçe'de olmak üzere 5 maçta Galatasaray'a karşı mücadele eden Emenike skor üretemezken Moussa Sow'da da durum çok parlak değil. Senegalli golcünün Galatasaray'a karşı 8 maçta 1 golü bulunuyor.
 
Fenerbahçe'nin hamle oyuncusu Pierre Webo ise 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2-1 kazandığı karşılaşmada Cimbom'a 2 golü de atan isim olmuştu. Kamerunlu forvetin Galatasaray'a karşı 3 maçta 2 golü var.
 
İsmail Kartal'ın Mersin İdman Yurdu maçında formda gözüken Sow ile birlikte derbi için dinlendirilen Emenike'yi ilk 11'de değerlendirmesi bekleniyor. Pierre Webo'nun da oyunun gidişatına göre ikinci yarıda dahil olması olası görünüyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!