comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'ın zor tercihi

22 Şubat 2015, Pazar 09:59
İsmail Kartal'ın zor tercihi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar maçında sahaya süreceği isimleri henüz belirleyemedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediye maçına iki gün kala, henüz sahaya süreceği ilk 11'i belirleyemedi. Sakatların sayısının azalması, kaleci Volkan Demirel'in dışında cezalı futbolcunun bulunmaması ve takım içinde rekabetin giderek yükselmesi, İsmail Kartal'ı zorlu bir seçime itiyor. Genç çalıştırıcının kafasında sahaya süreceği isimlerden Mert, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike'nin isimleri şimdiden belli. Sakat Alper'in dışında durumu belirsizliğini koruyan Gökhan Gönül'ün oynamaması durumunda ise Mehmet Topuz'un, sağ bekte görev yapması bekleniyor. Başta kaptan Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Diego ve Moussa Sow'un da, kıyasıya bir forma savaşı içinde oldukları öğrenildi.
 
Hepsi tanıdık isimler!
 
İsmail Kartal, Fenerbahçe'de teknik adam ve futbolcu olarak görev yapmış isimlere bu sezon bol bol rakip oluyor. Önce Ersun Yanal'ın Trabzonspor'unu Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayan Kartal, bu maçta rakibine oyun olarak ezici bir üstünlük sağlamış, ancak takımı golü bulamayınca, 1 puana razı olmuştu. Şimdi de Kartal, Sarı-Lacivertli kulüpte futbolcu olarak görev yapmış Roberto Carlos'un karşısına çıkacak. Bu maçın ardından ise rakip, Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Konyaspor olacak.
 
Saracoğlu gibisi yok
 
Ligde sezon sonunda şampiyonluk ve bunun beraberinde gelecek 4. yıldızın hayalini kuran Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'ndaki rakiplerine karşı ezici üstünlüğünü sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de oynadığı son 33 lig maçında hiç yenilmedi. En son 2012-2013 sezonunun 20. haftasında (3 Şubat 2013) Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, ardından Şükrü Saracoğlu'ndaki 33 lig karşılaşmasının 28'inden üç puanla ayrılırken, sadece 5 kez berabere kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!