comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Alper Potuk tedirginliği

21 Şubat 2015, Cumartesi 14:30
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Alper Potuk tedirginliği

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül belirsizliği yaşanıyor... Kulüp doktorları, antrenmanda sakatlanan deneyimli futbolcuyu Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Sarı-lacivertliler'de Alper Potuk da son çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe'de, Akhisar Belediyespor maçı öncesi Gökhan Gönül ve Alper Potuk sıkıntısı yaşanıyor.
 
Sarı-lacivertli takımda, Gökhan Gönül'ün karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı belirsiz. Milli futbolcunun yapılan kontrollerinde sol bacak adalesinde ezilme ve esneme tespit edildi. Sağlık heyeti gönül'ün tedavisine başlarken, oyuncunun Akhisar maçı öncesi yapılacak son çalışmada kendisini tekrar deneyeceği belirtildi.
 
Son antrenmanda sağ arka adalesinde ağrı hisseden Alper Potuk da çalışmayı yarıda bıraktı. Alper'in durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Bekir İrtegün'ü ise Akhisar Belediyespor karşısında dinlendirmesi bekleniyor. Savunmanın ortasında bu maçta da Bruno Alves ve Egemen Korkmaz ikilisi görev yapacak.
 
Cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor maçında da oynayamayacak. Deneyimli kaleci 4 maçlık cezasının 2'sini tamamlamıştı. Volkan'ın yerine bu karşılaşmada da kaleyi Mert Günok koruyacak

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!