comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gaziantepspor telafiyi yapmak istiyor

18 Şubat 2015, Çarşamba 12:20
Gaziantepspor telafiyi yapmak istiyor

Geçen hafta sezonun en farklı mağlubiyetini alan Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir karşısında 3 puan hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'ye 5-0 yenilerek sezonun en farklı mağlubiyetini alan Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün asbaşkanı Bülent Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına kadar son 4 maçta 3 galibiyet elde ederek, çıkış yakaladıklarını söyledi.

Zorlu geçeceğini düşündükleri Fenerbahçe maçında ise beklenmedik bir sonuç aldıklarını dile getiren Konca, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü ancak geçmişi kenara bakıp geleceğe odaklanmaya çalıştıklarını vurguladı.

Bu hafta İstanbul Başakşehir'e konuk olacaklarını hatırlatan Konca, "Mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız maçta alacağımız 3 puan, takımdaki moral ve motivasyonu yeniden yükseltecektir" dedi.

Ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu işaret eden Konca, şunları kaydetti:

"Gaziantepspor'u eski başarılı günlerine yeniden kavuşturmak istiyoruz. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Geçen hafta farklı mağlubiyet alsak da önümüzde oynanmamış 14 maç daha var. İnşallah bunlardan istediğimiz sonuçları alıp ligi istediğimiz yerde bitiririz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!