comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Moussa Sow herkesi büyülüyor!

17 Şubat 2015, Salı 09:27
Moussa Sow herkesi büyülüyor!

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, müthiş performansı ve hırsıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Gaziantepspor maçını 2 gol ve 1 asistle tamamlayan Moussa Sow, müthiş performansıyla büyük beğeni topladı.
 
Saha içindeki hırsı ve çalışkanlığıyla takım arkadaşlarını da ateşleyen Senegalli yıldıza övgüler yağdı. Takım arkadaşları, “Harika bir performans sergiledin. Senin sayende farklı kazandık. Yeniden gollerini sıralamaya başladın. Sen böyle oyna, biz sezon sonunda kesin şampiyon oluruz ve 4. yıldızı takarız” sözleriyle Sow'u adeta göklere çıkardı.
 
‘İşte gerçek savaşçı'
 
3. gol hırsı yüzünden farklı galibiyete rağmen karşılaşma sonunda üzgün gözüken Sow'a Caner Erkin, “İki gol attın, Allah gözünü doyursun” sözleriyle takılmıştı. Ancak Sow'un bu hırsı, yönetim ve teknik heyetin takdirini kazandı. İsmail Kartal ise 28 yaşındaki forvet için, “İşte gerçek savaşçı! Arkadaşlarının da seni örnek almalarını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Aziz Yıldırım: "Hırsın takdire şayan"
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 5-0'lık Gaziantepspor galibiyetinin ardından soyunma odasına indi ve tüm takımı tebrik etti. Ancak Aziz Yıldırım'ın özel olarak kutladığı bir isim vardı: Moussa Sow...
 
Başkan, Senegalli yıldızı, “Senin bu hırsını ve azmini takdirle karşılıyoruz. Bu şekilde devam edeceğine inanıyorum” sözleriyle tebrik etti. Moussa Sow da bunun üzerine, “Takım için elimden geleni yapıyorum. Sizden bu sözleri duymak beni çok sevindirdi” yanıtını verdi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!