comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Demirkol: 'En kötü günüydü'

15 Şubat 2015, Pazar 09:30
Mehmet Demirkol: 'En kötü günüydü'

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin son 3 sezonda ilk kez bu kadar çok pozisyon verdiğini savundu ve bu durumu bir ismin performansıyla açıkladı.

Fanatik yazarı Mehmet Demirkol, Gaziantespor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleyi değerlendirdi.
 
İşte Demirkol'un köşe yazısı;
 
"Bu utanç verici zemin için fazla teknik ve orta sahası fazla yumuşak bir takımdı Fenerbahçe.
 
14. dakikaya kadar Emenike ile bir gol ve Sow'la net bir pozisyon buldular. Emenike'nin golünün önemi: Kuyt'ın arkaya attığı topla buluşabilmesi ve tekte yaptığı vuruş... Ayağına isteyen sonra geçen oyuncu o... Bu kez dar alanda farklısını yaptı!
 
Sonra Alper ile Selçuk, Meireles yerine Sow, Diego ve Emre'yle oynamanın verdiği sıkıntı ortaya çıktı. Antep, Fenerbahçe orta sahasını sürekli geri koşturdu. İlk yarı itibarıyla en çok koşanlar hep Fenerbahçe orta sahasındandı. Boy uzadı. Özellikle Caner-Sow kanadından Antep çok rahat geldi.
 
Son 3 sezondur ilk kez...
 
Muhammet ve Murat'la yüzde 100'lük pozisyonlar buldular. Mert, kalesinde değilken dahi kaçırmayı başardılar.
 
Devre sonuna kadar İsmail Kartal'ın müdahale etmeyişini cezalandıramadı ev sahibi. Dördü çok net, 7 pozisyon buldular yarım saatte. Üç sezondur Fenerbahçe'nin bu kadar büyük açıklar verdiğini hatırlamıyorum. Hele de böyle bir başlangıçtan sonra...
 
Kartal'ın devre arasındaki Selçuk-Diego değişikliği, dramatik bir sonuç doğurdu. Sow, manasız geri koşulardan kurtuldu. Caner, daha rahat çıkmaya başladı. Ve ilk yarıda Fenerbahçe sol kanadını yıpratan Antep, burayı tutan iki oyuncunun gazabına uğradı. Sow, Caner ve Topal sırayla yaptıkları asistleri Kuyt ve Sow (2) tamamladı.
 
2. yarı itibarıyla Fenerbahçe'de eleştirilebilecek az şey var. Ancak bunlardan birinin Egemen oluşu önemli. O döndüğünden bu yana Fenerbahçe'nin takım boyu kısaldı. Pozisyon vermemeye başladı ancak dün ilk yarıda bunun dışında bir durum vardı. İkinci yarıda ise Egemen'in penaltı ve kırmızı karta çok yakın durması herhalde iğneyle sahaya çıkmasına yol açan sakatlığından olmalı. En kötü günlerinden birindeydi..."
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!