comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre Belözoğlu: 'Gaziantepspor maçın başında çok kısmetsizdi'

14 Şubat 2015, Cumartesi 22:26
Emre Belözoğlu: 'Gaziantepspor maçın başında çok kısmetsizdi'

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyleyen ve hafta içi Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın 'tokat' örneğini de değerlendiren Emre, "Başkanlar iddiaları konuşmak zorundalar. Herkes kendi camiasını temsil ediyor. Başkanların konuşmasına başkanlar cevap versin. Şampiyonluğun en büyük adaylardan biriyiz. Bizim tek hedefimiz sezon sonunda 4. yıldızı takmak. Bugün Sevgilerler Günü. Çiçeğe karşı çiçek verdik. Hava alanında bana karşı küfür olmadı. Bu çiçeği al Aziz Yıldırım'a götür dediler. Başka camianın olayıyla benim konuşmam doğru olmaz. Fatih Hoca ile benim hukukum çok farklı. Zamanında bizim adımıza ders olmuştur." şeklinde konuştu.
 
Gaziantep karşısında şanslı olduklarını da belirten Emre, "Gaziantepspor maçın başında çok kısmetsizdi. Gol yeseydik daha da başka bir maç olabilirdi. 10. dakikadan sonra çok pozisyon verdik. 2. golü atmamız maçın kırılmasına sebep oldu. Saha faktörleri de çok önemliyidi. İlk yarı atak yaptığımız taraf çok yumuşaktı. İkinci yarıda atak yaptığımız alan daha iyiydi. 10. dakikadan sonra 35 dakikada kısmetliydik." dedi.
 
Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili de konuşan Emre, "Bizim ülkemizde böyle şeyler nasıl oluyor İnanamıyorum. Biz nasıl müslüman bir ülkeyiz. Allah ailesine sabır versin. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!