comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen, Diego'nun oyundan çıkmasını doğru buldu

14 Şubat 2015, Cumartesi 21:08
Rıdvan Dilmen, Diego'nun oyundan çıkmasını doğru buldu

Rıdvan Dilmen, 5-0 kazanılan Gaziantep maçı sonrası Fenerbahçe'de Diego'nun oyundan çıkışını doğru buldu. 

FutbolArena - Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Gaziantep deplasmanındaki galibiyetini NTV'de %100 Futbol programında değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor deplasmanındaki 5-0'lık galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, ilk yarı bitiminde Diego'nun oyundan çıkışının farklı galibiyeti getirdiğine değindi.
Fenerbahçe 1-0 öndeyken Diego yerine Selçuk Şahin'in girmesinin ilk yarıdaki pozisyonları vermeme hamlesi olarak gören Dilmen, İsmail Kartal'ın bu hamlesini doğru buldu. Selçuk Şahin'le daha az pozisyon verdiğini belirttiği Fenerbahçe için hücumdaki isimlerin farkı açmak için yeterli olduğunu, Diego'nun oyunda kalsaydı defansa yardımı az olduğu için yine fazla pozisyon verilebileceğini belirtti.

Aynı durumun Alex de Souza döneminde de Fenerbahçe adına sorun yarattığını söyleyen Dilmen, ''Diego da Alex de kötü oyuncular değil. Ama bazı durumlarda bu tip oyuncuların sahada yer almaması gerekiyor. Bazı durumlarda ise Selçuk Şahin kenarda bekleyecek, Diego maçı çevirecek'' ifadesini kullandı. 

Dilmen, Emenike için ise şu sözleri söyledi ''Emenike siyah saçı, beyaza çevirir, çoğu beyaz saçı da kele çevirir. Ama aynı zamanda şampiyonluk da kazandırabilir.''


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!