comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Selçuk Şahin: 'Hedefim kupa ile kapatmak'

14 Şubat 2015, Cumartesi 09:49
Selçuk Şahin: 'Hedefim kupa ile kapatmak'

Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Selçuk Şahin, en verimli sezonunu geçirdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiğini söyledi.
 
Selçuk Şahin, bu performansında taraftarların kendisine sahip çıkmasının ve İsmail Kartal'ın önemli payı olduğunu dile getirdi. Selçuk, “Bana çok güvenen ve bunu her fırsatta belli eden İsmail Kartal'a, her maçtan sonra beni tek tek kutlayan takım arkadaşlarıma ve beni bağırlarına basan 12. Adam'a teşekkürlerimi bildiriyorum. Kısaca 2015'te en verimli sezonumu yaşıyorum. Hedefim bu sezonu iki kupa ile kapatmak” diye konuştu.
 
Emre: Kaldığım yerden devam edeceğim
 
Sakatlığı nedeniyle takımdan üç hafta ayrı kalan kaptan Emre Belözoğlu, Gaziantep maçı ile sahalara dönüş yapacak. Bu zorlu mücadele öncesinde iddialı açıklamalar yapan tecrübeli oyuncu, “Artık tam randımanlı olarak hazırım. Arkadaşlarımın şampiyonluk yolunda verdiği onurlu mücadelelerine ben de kaldığım yerden devam ederek destek vermek istiyorum. Süper Lig'de müthiş bir şampiyonluk yarışı oluyor. Geçen sezon ligi erken koparmıştık. Bu sezon Beşiktaş ve Galatasaray çok coşkulu ve arzulu. Ancak kadro yapımız ve fikstür avantajımız ile onlardan bir adım öndeyiz” dedi.
 
Golcü Bekir iş başında!
 
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor galibiyetinde başrolü oynayan Bekir, Egemen Korkmaz'ın yokluğunda bu akşam Gaziantepspor karşısında Bruno Alves ile birlikte savunmanın göbeğinde görev yapacak. Ailesinin yaşadığı Gaziantep'e dönmenin heyecanını yaşayan Bekir İrtegün, “Uzun zamandır ailemi görmüyorum. Bu maç bir vesile olacak. Umarım, kazanan taraf biz oluruz” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!