comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Obradovic: "Bu bir takım galibiyeti oldu"

13 Şubat 2015, Cuma 22:40
Obradovic:

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zelijko Obradovic, Anadolu Efes karşısında herkesin katkı sağladığı bir takım galibiyeti aldıklarını söyledi.

Euroleague Top 16'da Anadolu Efes'i 77 - 71 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Ülker'de başantrenör Zelijko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir maç olduğunu belirterek, "Ama biz zaten bunu bekliyorduk. İlk başta problem çok fazla top kaybı yaptık. 8 tane top kaybımız oldu. İkinci yarıda hiçbir ribaund alamadılar iyi koruduk potamızı ve Anadolu Efes gibi bir takıma karşı bu çok önemli. Ama maçın sonucu son anda belli oldu. İki takımın da kazanma fırsatı vardı. İki sayı öndeyken çok kötü savunma yaptık ve 3 sayı yedik karşı taraftan. Moladan sonra biz bir 3'lük attık bu da bu sporun güzelliği. Maçın sonuna kadar da savunmamız çok iyiydi. Bu sayede maçı kazandık." şeklinde konuştu.

Serbest atışların önemine değinen Obradovic, oyunun kırılma anıyla ilgili bir soruya, "Serbest atışlardı, bir sayı gerideyken 3 sayı atmamızdı. bu bir takım galibiyeti oldu. Herkesin katkısı oldu." cevabını verdi

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!