comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'in sakatlıkları hakkında açıklama

12 Şubat 2015, Perşembe 01:31
Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'in sakatlıkları hakkında açıklama

Çaykur Rizespor maçında takımını 3. golünü atan Mehmet Topal bu golden 2 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıktı. Mehmet Topal'la ilgili Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaptı.

Çaykur Rize deplasmanında zorlansa da son dakikalarda bulduğu gollerle 4-1'lik skor elde eden ve adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe'de, 87. dakikada takımının 3. golünü kaydeden Mehmet Topal 89. dakikada sakatlandı.

Sedyeyle saha kenarına getirilen ve son dakikalarda da olsa oyundan çıkmak zorunda kalan tecrübeli oyuncuya ilk anda buz tedavisi uygulandığı ve daha sonra yapılan kontrollerde ciddi bir sakatlığının olmadığının anlaşıldığı belirtildi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde konuya ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Çaykur Rizespor maçının son bölümlerinde sol ayak bileği burkulan ve maça devam edemeyen Mehmet Topal ile maçın ilk yarısında reklam panosunun arkasına düşen ve ikinci yarıda ağrıları artan Serdar Kesimal'ın sağlık durumları hakkında açıklamalar yaptı. Her iki oyuncunun da ilk müdahalelerinin statta gerçekleştirildiğini belirten Doç. Dr Kunduracıoğlu, 'Yarın yapılacak tetkikler sonunda her iki oyuncunun da sağlık durumu netlik kazanacak' dedi" ifadelerine yer verildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!