comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Güiza'ya başkanından destek!

11 Şubat 2015, Çarşamba 13:15
Güiza'ya başkanından destek!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve kariyerini Paraguay'ın Cerro Porteno takımında sürdüren Daniel Güiza'ya kulüp başkanı Jose Zapag'dan destek geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve kariyerini Paraguay'ın Cerro Porteno takımında sürdüren Daniel Güiza'ya kulüp başkanı Jose Zapag'dan destek geldi.

Geçtiğimiz sezonun Cerro Porteno adına en golcü ismi Oscar Romero'nun ayrılmasının ardından Arjantin'li teknik adam Leonardo Astrada'nın bir numaralı forveti olmasına karşın geride kalan 3 maçta 181 dakika sahada kalmasına karşın oynadığı etkisiz futbol ve gol atamadığı için yoğun biçimde eleştirilen İspanyol golcüsü kulüp başkanı Jose Zapag'dan destek mesajı geldi. Güiza'nın gol atamadığı zamanlarda çabuk sinirlenen bir görüntüsünün olduğunu belirten Zapag: 'Güiza sürekli kazanmak için sahaya çıkan, karakterli bir futbolcu. Zamanı geldiğinde golleri atmaya başlayacaktır. Genel anlamda kendisinden memnunuz, herhangi bir sorunumuz bulunmuyor' dedi. 
35 yaşındaki futbolcu 2013 yılında Cerro Porteno'ya transfer olmuştu. Güiza, Fenerbahçe formasını 2008-2011 yılları arasında 62 kez terletip; 23 gol kaydetmişti.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!