comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal, James Milner'ı istiyor

11 Şubat 2015, Çarşamba 09:31
İsmail Kartal, James Milner'ı istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın sağ kanat için M.City'li James Milner'ı istediği bildirildi.

Süper Lig'de 4. yıldız için büyük bir mücadele içine giren Fenerbahçe, gelecek sezonun da hesaplarını yapıyor.
 
Fenerbahçe'de Manchester City'nin Şilili hocası Manuel Pellegrini'nin "merdiven" sistemini uygulatan İsmail Kartal, transferde yönetime öyle bir isim verdi ki, bu oyuncu alınabilirse hayalini kurduğu yenilmez takıma bir adım daha yaklaşmış olacak. Kartal, City'nin hocası Pellegrini'nin sözleşmesinin yenilenmesini istediği James Milner'i takımında görmek istediğini iletti.
 
Mancini'nin Inter'inin yanı sıra Liverpool ve Arsenal'ın da kadrosuna katmak istediği 29 yaşındaki oyuncu da takımında kalmak istiyor. Yaşı 34'e dayanan Dirk Kuyt'ın yerine düşünülen Milner'dan M.City kulübü ücretinde indirim istiyor.
 
İşte Fenerbahçe'nin bu noktada bu transfer için şansı artıyor! Çünkü Manchester City'nin istediği ücret indiriminin bir hayli yüksek olduğu dile getiriliyor. Eğer James, mevcut ücretinden taviz vekmezse Fenerbahçe devreye girecek.
 
FENERBAHÇE ŞU ANDAKİ ÜCRETİ VERİRSE BU İŞ OLUR!
 
Manchester City'den şu anda haftada 120 bin sterlin alan, fakat takımının bu rakamı 90 bin Euro'ya çekmek istediği Milner'in, Fenerbahçe'nin kendisine aynı rakamı vaadetmesi durumunda Türkiye'yi seçebileceği ise gelen bilgiler arasında.
 
Öte yandan daha önce Galatasaray gibi Fenerbahçe'ye de gelmeyi reddeden Juan Antonio Reyes'i ise menajerlerin teklif etmesine rağmen İsmail Kartal'ın veto ettiği bildirildi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!