comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ceyhun Eriş: "Fenerbahçe favori"

06 Şubat 2015, Cuma 22:13
Ceyhun Eriş:

Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen Ceyhun Eriş dev derbide Fenerbahçe'nin favori olduğunu söyledi.

FutbolArena - Fenerbahçe ve Trabzonspor'un formalarını giyen Ceyhun Eriş dev maçı Lig Radyo da Ajans Futbol'a yorumladı.

Favori Fenerbahçe
Fenerbahçe kadro olarak çok daha düzenli ve ne yaptığını bilen bir sistemi var. Trabzonspor daha yeni ve yeni transferleri ile daha çok güçlendi ama daha zamana ihtiyac var.
Hakemin işi zor
Hakemin bundan sonra işi daha zor çünkü İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamarla ortamı zaten gerginken daha güç duruma getirecek yorumlarda bulundu. Aslında asıl konu futbol olacakken biz yine saha dışını konuşuyoruz. Bülent Yıldırım artık bu saatten sonra ne kadar sağlıklı maç yönetecek gerçekten işi çok zor.

İki takımda da güzel anılarım var
Ben iki takımda da çok güzel günler geçirdim ve çok özel hatıralar yaşadık. İki takım arasında aslında çok fark yok çünkü ikiside şampiyonluklar yaşamış güzide kulüpler. İki takımda da attığım güzel goller var ve ayrım yapmak istemiyorum.

Diego alışmaya başladı
Diego'nun kalitesini tartışmaya gerek yok ne kadar fazla şans bulursa o kadar takıma alışmaya başladı. Zaten ikinci yarıya iyi başladığı düşünülürse seyirci desteğiyle coşabilir. Mehmet Ekici'nin şut çekme özgürlüğünü seviyorum bende aynı şekilde şut çektiğim için beğeniyorum.

Röportaj: Yetkin Etkin

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!