comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sevinci

04 Şubat 2015, Çarşamba 14:05
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sevinci

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kupa maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Çok sayıda genç oyuncunun da aralarında yer aldığı diğer futbolcular ise koordinasyon, pas ve pres çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
 
Tedavileri tamamlanan Gökhan Gönül, Meireles ve Hasan Ali Kaldırım takımla çalışmalara başladı.
 
- Emre ve Alper'in tedavileri sürüyor
 
Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Emre Belözoğlu ve Alper Potuk sahada koşu yaptı.
 
Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılan iki futbolcunun durumlarının, maçtan bir gün önce belli olması bekleniyor.
 
Bu arada, Emre Belözoğlu çalışması sırasında koşu mesafesini uzatmak için sahaların yanındaki kros alanına giriş yapılan kapıları açtı. Kapılardan birisi sürekli kapanınca sarı-lacivertli futbolcu 3 kez durarak kapıyı sabitlemeye çalıştı. Basın mensuplarının konuyla ilgili yorumu üzerine, kapıyı sabitlediği ipe çift düğüm attığını belirten Emre, "Bir kapı kapanmadan diğeri açılmaz" şeklinde ifade kullandı.
 
- 4 futbolcu şut çalıştı
 
Futbolculardan Caner Erkin, Diego, Egemen Korkmaz ve Meireles, 1 saat 15 dakika süren antrenmanın ardından şut çalışmaları yaptı.
 
Antrenman programı devam eden genç futbolcular ise as takım tesislere gittikten sonra çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal alt yapıdan gelen bu futbolcuların çalışmasını da takip etti.
 
Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!