comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal kararsız, hangi yıldızı kesecek?

03 Şubat 2015, Salı 15:49
İsmail Kartal kararsız, hangi yıldızı kesecek?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Trabzonspor maçında hangi yıldızı keseceği merak ediliyor.

Lider Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal'ı zorlu seçimler bekliyor.
 
Forvet hattında Afrika Kupasından dönen Musa Sow ile geçtiğimiz hafta şanssızlığını kıran Emmanuel Emenike arasında tercih yapacak olan Kartal, Emre Belözoğlu'nun maça yetiştirilmesi halinde de Diego-Emre ikileminde kalacak.
 
Hücum bölgesinin kanatlarında Alper Potuk ve Dirk Kuyt'ın performanslarından memnun olan Kartal'ın Sow-Emenike ikilisinden birini kenara çekeceği ve bu kararını hafta içi yapılacak antrenman performanslarına göre belirleyeceği öğrenildi.

EMRE RİSKE EDİLMEYECEK
 
İsmail Kartal'ın sağlık heyetinden de Emre Belözoğlu konusunda ayrıntılı bir rapor istediği ve tecrübeli oyuncunun durumunu yakından izlediği bildirildi. Emre'nin tam olarak iyileşmeden kendini riske etmesini kesinlikle istemeyen Kartal'ın, oyuncusu ile de bir görüşme yaptığı ve yaklaşan derbi periyodunda kendisine daha çok ihtiyacı olduğunu ifade ettiği belirtildi.
 
Olası bir zorlamada, sakatlığının yeniden nüksetme ihtimaline karşılıkta oyuncusunu riske etmeme fikrinin kafasında daha ağır bastığı öğrenilen İsmail Kartal'ın, o bölgede Diego'ya güvendiği de gelen haberler arasında…

RAUL MEIRELES GERİ DÖNÜYOR
 
Raul Meireles'in sakatlığını tamamen atlatması ile Selçuk Şahin'den formasını geri alması beklenirken, İsmail Kartal'ın bunların dışında Kardemir Karabükspor maçının onibirinden başka değişiklik yapmayı düşünmediği ortaya çıktı.
Öte yandan Kardemir Karabükspor maçında aldığı darbe sonrası adale sertleşmesi yaşayan ve tedbir amaçlı oyundan çıkarılan Gökhan Gönül'ün durumunun iyi olduğu ve Trabzonspor maçında takımındaki yerini alabileceği öğrenildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!