comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre'den Selçuk'a: "Sen böyle oynarsan..."

02 Şubat 2015, Pazartesi 10:42
Emre'den Selçuk'a:

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Kaptan, Karabük'e gol atan Selçuk'a takıldı: "Sen böyle oynarsan, ben bu takıma nasıl gireceğim."

Altınordu ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve Süper Lig'de Kasımpaşa'dan sonra Karabük maçını da kaçıran kaptan Emre Belözoğlu arkadaşlarına saha dışı destek veriyor. Kasımpaşa galibiyeti sonrası olduğu gibi Karabük maçının ardından da takımı arayıp tebrik etti. Selçuk'a, "Böyle oynarsan ben takıma nasıl gireceğim onu düşünüyorum" diye takılan Emre, taraftarın tepki gösterdiği Volkan'a da destek oldu: "Bunları kafana takma. Şampiyonluk gelince hepsi unutulacak. Sen yeter ki sakinliğini koru." 
 
HERKES OTURSUN SELÇUK OYNASIN
Doğum gününde saat 19:07'de attığı golle adını galibiyetin mimarı olarak yazdıran Selçuk Şahin, geldiği günden bu yana adeta Fenerbahçe'nin can simidi... Sarı-lacivertliler, Selçuk Şahin'in transfer olduğu 2003-04 sezonundan bu yana ligde 392 maça çıktı. 255 galibiyet alırken, galibiyet yüzdesi 65.05 oldu. Selçuk'un 11'de çıktığı maçlardaki tablo ise gerçekten şaşırtıcı. 34 yaşına basan oyuncu, ligde Fenerbahçe formasıyla 176 maça çıktı ve bunların 142'sinde gülen taraf Kanarya'ydı. Selçuk'lu takımın galibiyet oranı yüzde 80.68'di.
 
ALKIŞIN BÜYÜĞÜ DEFANSA
Savunmada neredeyse pozisyon vermeden maçı tamamlayan Fenerbahçe'de savunma oyuncuları Kartal'dan en büyük alkışı aldı. Kartal; Alves, Egemen, Mehmet Topal ve Selçuk'u "Pozisyon vermeden maçı bitirdiniz. Müthiştiniz. Takım savunmasının en önemli taşları olarak galibiyette en büyük pay sizlerin" diyerek defansı ayrıca kutladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!