comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Edin Dzeko bombası

01 Şubat 2015, Pazar 18:07
Fenerbahçe'de Edin Dzeko bombası

Fenerbahçe'de transferin son günlerinde Edin Dzeko heyecanı yaşanıyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre sarı-lacivertliler, Manchester City'nin yıldızı için kiralama formülü üzerinde duruyor.

Fenerbahçe transferin son gününde bombayı patlatabilir...
 
İngiliz basınında çıkan iddiaya göre Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu kiralamak için City yönetimiyle görüşme halinde. Sezon başında yeni sözleşme imzalamasına rağmen istatistik kağıdında isteneni veremeyen Boşnak yıldızın takımdan ayrılma ihtimalinin olduğu konuşuluyor.
 
Haberlere göre City, Bony'nin transferinin ardından Burnley'nin genç oyuncusu Danny Ings ile de ilgileniyor. Bu transfer gerçekleşirse Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transferi de gerçekleşecek.
 
İngiliz kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre, transfer gerçekleşirse Dzeko'nun sezon sonuna kadar olan ücretinin yüzde 30'unu Manchester City ödeyecek. Sözleşmede Fenerbahçe'nin sezon sonunda 8 milyon pound vererek oyuncuyu kadrosuna katabilmesine olanak tanıyan bir de opsiyon maddesi olacak.
 
Bu transferin bitmesi halinde takımdan ayrılacak ismin Kadlec olması bekleniyor. Çek oyuncu Alves ve Egemen'in performansının ardından kulübeye dönmüştü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!