comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den son gün transfer bombası

31 Ocak 2015, Cumartesi 09:44
Fenerbahçe'den son gün transfer bombası

Transferin bitmesine sayılı günler kala, Fenerbahçe'de şu ana kadar yaprak kıpırdamadı.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısının son haftalarında müthiş bir çıkış yakalayıp, zirveyi ele geçirince yönetim transfer konusunu ağırdan aldı.
 
Başarılı performans Kasımpaşa karşısında da devam etti. Sarı-Lacivertliler bu kadrosuyla da şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu kanıtladı. Ancak İsmail Kartal uzun maratonu düşünerek yönetimden yerli bir kanat oyuncusu alınmasını bir kez daha talep etti.
 
Erkan Zengin transferinde Eskişehir'in istediği rakamı vermeyen Sarı-Lacivertliler, bu futbolcuyu Trabzonspor'a kaptırdı. Yönetim şimdi listedeki diğer yerli kanat oyuncuları için çalışma yapıyor. Transfer döneminin kapanacağı pazartesi akşamına kadar Fenerbahçeli yöneticiler girişimleri sürdürecek. Yönetim, sürpriz bir isme imza attırarak transferin son günlerinde bombayı patlatmak istiyor. Fenerbahçe transferde asıl şovu ise sezon sonunda yapmayı planlıyor.
 
4. şampiyonluğu kovalayan Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi vizesi alınması halinde bu arenada başarıyı getirecek iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!