comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal istedi, yönetim veto etti!

02 Ocak 2015, Cuma 16:08
İsmail Kartal istedi, yönetim veto etti!

Fenerbahçe'de herkes devre arasında takıma katılacak golcünün ismi üzerinde dururken, İsmail Kartal'ın yönetime sunduğu isimler ''yıldız'' olmadığı gerekçesiyle bir bir veto yedi.

Fenerbahçe'de herkes devre arasında takıma katılacak golcünün ismi üzerinde dururken, İsmail Kartal'ın şu an için aralarında Pato'nun da bulunduğu 4 golcüyü incelediği öğrenildi.
 
Kartal'ın bir numaralı gözdesinin Chelsea ile anlaşan Rijeka'nın gol makinesi Andrej Kramaric olduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Milan Rapajc tarafından teklif edilen ve uzun süredir izlenen Hırvat oyuncu için Chelsea'nin araya girmesi Kartal'ın tüm hayallerini yıktı.
 
Kartal'ın iki numaralı gözdesi ise Premier Lig takımlarından West Brom'da forma giyen Saido Berahino! Fakat bu oyuncu için de Liverpool'un ortaya çıkması ve 20 milyon sterlin gibi rakamların konuşulması bu transferi de imkansız kılıyor.
 
Kartal'ın diğer iki gözdesi Boca Juniors'un golcüsü Jonathan Calleri ile Panathinaikos'un yıldızı "yeni Gekas" Nikolaos Karelis'e ise yönetim sıcak bakmıyor.
 
Fenerbahçe yönetiminin şu anda Kartal'ın adlarını verdiği Belfodil, Sanogo, Muriel ve Borini için zemin yokladıı ama özellikle taraftarı tribüne çekecek bir dünya yıldızı alınması için daha popüler isimlerin peşinde olduğu öğrenildi.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!