comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli 9 yıldıza teklif

02 Ocak 2015, Cuma 09:01
Fenerbahçeli 9 yıldıza teklif

Fenerbahçe'nin yıldızları performanslarıyla eleştirilse de Avrupa devlerinin radarında.

Fenerbahçe zaman zaman ortaya koyduğu futbol nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oluyor. Ancak Sarı-Lacivertliler'in yıldızlarına deyim yerindeyse teklif yağıyor.
 
Her ne kadar Türkiye Ligi'nde hedef olsalar da, yabancı takımlar ve futbolcu izleme komiteleri Sarı-Lacivertli ekibin yıldızlarından Emenike, Kuyt, Alves, Caner, Kadlec, Mert ve Mehmet Topal'a devre arası ve sezon sonunda transfer teklifi götürmek için kapıda bekliyor.
 
Emenike'yi eski takımı Spartak Moskova, Kuyt'ı yetiştiği kulüp Feyenoord, Alves'i ülkesinden Porto ve Lizbon, Kadlec'i Çek takımı Sparta Prag, Caner'i İtalyan devleri Milan, İnter ve Roma, Mert'i, Trabzonspor ve Torku Konyaspor, Mehmet Topal'ı da İspanya'da Sevilla, Malaga ve Arda'nın takımı Atletico Madrid'in istediği iddia ediliyor.
 
Anadolu haber bekliyor!

Fenerbahçe, Anadolu takımlarının da gözdesi haline gelmiş durumda. Sarı-Lacivertli takımda yeterince forma şansı bulamayan oyuncular, Süper Lig ekiplerinin ara transferde listelerini süslüyor. Webo'yu eski hocası Aykut Kocaman istiyor. Serdar Kesimal'e, Bursaspor'un talip olduğu belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!