comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı!

01 Ocak 2015, Perşembe 20:13
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı!

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile oynayacakları 16. hafta maçında sarı-lacivertli ekibin saha avantajını kullanarak uygulayacağı baskıyı kırarak galibiyete uzanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de son 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden ve kalesinde ise yalnızca 1 gol gören İstanbul Başakşehir, 16. hafta maçında Fenerbahçe'nin konuğu olacak. 3 Ocak Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Karşılaşma öncesi turuncu-lacivertli ekip, hazırlıklarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

“BASKIYI KIRARAK KAZANMAK İSTEYECEĞİZ”
Karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bireysel oyuncu özellikleri olan, bireysel baskı yapabilen bir takım. Fenerbahçe Stadı'nda yakaladığımız konum itibariyle baskıyı kırmak ve oyunu doğru oynayıp, kazanma duygusuyla gideceğiz. Artıların ve eksilerin olduğu bir müsabaka. 2015'in ilk maçı. Maçı takip edecekelerin keyifli bir maç beklediğini düşünüyorum ve umarım bunun karşılığını biz alırız” dedi.

“SAYGI GÖRÜYORUZ”

Gelişmekte olan bir takım olduklarını ifade eden Avcı, “Sezon sonunda bir hedefimiz yok. Parçadan bütüne giderek haftalık hedefler koyuyoruz. Şu ana kadar geldiğimiz nokta son derece önemli. Saygı görüyoruz ve bu bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

“FENERBAHÇE KÖTÜ OYNARKEN MAÇI ÇEVİREBİLİYOR”

Takım savunmasını uygulamaya çalıştığını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Takım savunması ile ilgili doğru örnekler sergilemeye çalışıyoruz. Fenerbahçe'de çok bireysel oyuncu var. Kötü oynarken de maçı çevirebiliyorlar. Umarım çalışmalarımızın karşılığını alacağız” şeklinde konuştu.

“TRANSFER İÇİN EKİP HALİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Devre arasında takıma takviye düşünüyor musunuz? şeklinde ki soruya ise Avcı, “Kağıt üzerinde baktığında hiçbir oyuncu lazım değil ama her mevkiye de oyuncu lazım. Rekabet ortamını arttıracak oyuncuları katmaya çalışacağız. Ekip halinde çalışıyoruz” dedi.

“FENERBAHÇE BASKILI OLMAYAN BİR EKİP”

Genç orta saha oyuncusu Mahmut Tekdemir de, “Zorlu bir maç olacak. İçeride baskılı oynayan bir ekip. Bizde baskıyı kırıp boş alanları kullanmak istiyoruz. Her zamanki oyun anlayışımızla sahaya çıkıp, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hafta, hafta hedeflerimiz var. Şu an iyi gidiyoruz ve umarım böyle gitmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Golcü oyuncu Jeremy Perbet ise, “Tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Şu ana kadar iyi bir ritim yakaladık. Bu ritimi devam ettirip, Fenerbahçe maçından galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!