comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves, 3 puanın önemine dikkat çekti

18 Aralık 2014, Perşembe 19:30

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves, Kayseri deplasmanından da 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. hafta açılış maçında yarın Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu maç öncesinde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda 3 puanın önemine dikkat çekti.

Deplasman maçlarının zorluğuna vurgu yapan tecrübeli stoper, "Şu ana kadar bütün deplasman maçları bizim için zorlu geçti. Bu maçında zorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu takımın bu maçtan da 3 puanla ayrılacak kalitesi fazlasıyla var. O yüzden takım halinde bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğa da en kısa şekilde ulaşmak için de hedeflerimizden biri de bu maçtan 3 puanla ayrılmak." dedi.
Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Galibiyet serisi ile yolumuza devam ediyoruz. Son maçlarımızda sahadan 3'er puanlarla ayrıldık. Bu gidişat bizim için önemli. Takımın durumu son derece iyi. Takım içinde son derece güzel bir hava var. Bu seriye devam ederek, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu galibiyetlerimize her zaman devam etmek istiyoruz. Takım son derece motive ve galibiyet için istekli. Hedefimiz galibiyet." diye konuştu.

Son olarak sarı lacivertli taraftarları Fenerium ürünlerini almaya davet eden Bruno Alves, "Feneriumlarda son derece kaliteli ürünlerimiz var. Taraftarlarımızda, maksimum kaliteli ürünlerin bir çoğuna Feneriumlardan ulaşabiliyorlar. Takım olarak üzerimize düşen de bu markayı yukarı taşımak. Taraftarlarımıza çağrım da; inanıyorum ki onlar bunu yapıyorlar. Her zaman Fenrium ürünlerini kullanmaya devam etmeleri." diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!