comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Topuz yolcu mu?

18 Aralık 2014, Perşembe 13:39

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan futbolculardan Mehmet Topuz'un Kayserispor'a döneceği bildirildi.

Sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olmasına rağmen Mehmet Topuz'un da sezon sonunda takımdan ayrılacaklar arasında yer aldığı bildirildi. Topuz'un 2009-10 sezonunda F.Bahçe'ye geldiği eski takımı Kayserispor'a döneceği öğrenildi.
 
Kayserispor'un, Topuz'la prensip anlaşmasına vardığı Kayseri doğumlu olan oyuncunun da F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra başka bir takımda forma giymeden Kayseri'ye dönme konusunda Kayseri Belediye Başkanı'na sözü olduğu da gelen bilgiler arasında. Aziz Yıldırım'ın, Volkan, Emre, Selçuk ve Mehmet Topuz'un kurduğu hiyerarşiye karşı böyle bir hamle düşündüğü ve takım üzerinde fazladan söz sahibi olan isimler arasında yer alan Selçuk'tan sonra Mehmet Topuz için de bu fikre sahip olduğu bildirildi.

ERCİYES'İN KARARI YILDIRIM İLE USLU'YU FENA KIZDIRDI
 
F.Bahçe'yi hafta sonunda Erciyesspor deplasmanında kafile başkanlığını yine Mahmut Uslu yapacak. Aziz Yıldırım da yine takımla birlikte Kayseri'ye gidecek... Sarı-lacivertli yöneticiler Kayseri'de bulunan hatırlı dostları için Erciyesspor yönetiminden ekstra bilet talep edince şok oldular. Çünkü Erciyesli yöneticiler, F.Bahçe için ayrılan biletin sadece bin 600 olduğunu ve sarı-lacivertli taraftarların sadece bu bölümde yer alacağını bildirdiler.
F.Bahçeli yöneticilere Kayserili konukları için "kale arkası" dışında özel olarak bilet verilmeyeceği herhangi özel bir konumda oturmalarının da sağlanmayacağı bildirildi.
 
Erciyesli yöneticilerin aldığı bu karar üzerine Mahmut Uslu'nun bizzat Erciyes Başkanını arayarak, bu uygulamanın iki kulüp arasındaki dostluğa gölge düşürdüğünü söylediği de gelen bilgiler arasında.
 
DIEGO KENDİSİNİ UNUTTU GENÇLERE DESTEK VERDİ
 
Geldiği günden bu yana F.Bahçe'ye katkısı tartışılan ve takım içinde de aldığı rakam yüzünden sıkıntı kaynağı olan Diego'nun, Bayburt maçında da vasatı aşamaması teknik heyette hayal kırıklığı yarattı.
 
Bayburtlu yöneticilerin özel isteği ile Türkiye Kupası maçı için bu şehre giden Diego; 3 gollü maçta bile takımına gol ve asist katkısı sağlayamadı. Maç sonunda twitter'dan, "iyi maç oldu" paylaşımı yapan Brezilyalı oyuncu soyunma odasında ise gençler tek tek kutladı. Almanya ve İtalya'da bu tip maçların çok dikkate alındığını ve pek çok oyuncunun profesyonel kariyerine ilk kez bu maçlarda çıktığını gençlere anlattı.
 
APPIAH GANA MİLLİ TAKIMINDA
 
Bir dönem F.Bahçe taraftarının sevgilisi olan Stephen Appiah, 2015 AFCON turnuvası öncesinde Gana Milli Takımının teknik ekibine dahil oldu. Appiah, JOY FM'e yaptığı açıklamada, "Bunu Gana Futbol Federasyonu için değil. Gana için yapıyorum" dedi. Appiah, futbol kariyeri boyunca yaşadığu tecrübeleri gençlere aktaracağı sözünü verdi. Appiah, Gana Milli Takımında, Trabzonsporlu Waris ile beraber çalışacak.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!