comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de passolig dağıtımı başladı

28 Kasım 2014, Cuma 15:30

Fenerbahçe kombine sahiplerinin passolig kart dağıtımının kulüpte başladığı açıklandı. Yetkililer, Şükrü Saracoğlu'nda kartlarını alan taraftarların ekstra dikkat etmesi gereken konuları da açıkladı.

Fenerbahçe'nin de passolig sistemine geçtikten sonra sarı lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği passolig karta üye olan taraftarlara ve sezon başlamadan önce kombine alanlara passolig kartları dağıtılmaya başlandı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 15 noktadan aynı anda kart dağıtımı yapılırken, yaklaşık 20 bin kişinin Eskişehirspor maçı öncesi kartlarını alması bekleniyor. Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan Fenerbahçe Kart'lara büyük ilgi olduğu iddia edilirken, sarı lacivertlilerin toplam kart adedinde 45 bine ulaşarak bir anda üçüncü sıraya yerleştikleri belirtildi.
Passolig Kart satışını yapan firma yetkilileri kombine kart sahiplerinin önemli bir hususa dikkat etmesi gerektiğini açıkladı. Özellikle loca sahiplerinin passolig kart atamasını yapmalarını özellikle sarı lacivertli kulübün istediği belirtildi. Tanımlatmasını yapmayan loca sahiplerinin ise Eskişehirspor ile oynanacak maçta stada girişte sıkıntıya düşebileceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe Kulübü'nün de 30 Kasım'da oynanacak olan Eskişehirspor maçından bir gün önceye kadar kombine sahiplerinin stadyuma gelip Fenerbahçe Passolig Kart'larını teslim alması istediği belirtildi. Eskişehirspor ile oynanacak maç günü yoğunluk yaşanmaması adına Fenerbahçeliler'in kartlarını almaya devam ettikleri gözlendi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!