comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin gizli hesabı

24 Kasım 2014, Pazartesi 09:45

Sezona oldukça zorlu bir fikstürle başlayan F.Bahçe'nin, en zor dönemeci bugün noktalanacak.

Fenerbahçe, ligde Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor deplasmanlarını tamamladıktan sonra bir diğer keskin viraj olan Bursa maçını da iyi bir skorla tamamlarsa sezon başında Ersun Yanal ve İsmail Kartal'ın belirttiği gibi ilk 10 haftadan lider çıkacak.
 
Bursa maçıyla birlikte tüm zorlu deplasmanları tamamlayacak sarı lacivertliler devre bitimine kadar sadece Balıkesir ve Erciyes deplasmanlarına gidecek. F.Bahçe devreyi Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kasımpaşa maçı ile tamamlayacak.
 
GEÇEN SEZONU GEÇEBİLİR

İlk yarının son 7 karşılaşmasını görece daha zayıf rakiplerle oynayacak olan sarı lacivertliler bu maçlardan en az 19 puan bekliyor. Fenerbahçe, Bursa deplasmanından 3 puan ile dönüp, son 7 haftada beklenen puanları hanesine yazdırabilirse, geçen sezon aldığı 41 puanı aşarak 43 puanla devreyi tamamlayacak. Sarı lacivertliler böylece Kartal yönetiminde Yanal'lı takımı da geçmiş olacak.
 
Başkan Aziz Yıldırım'ın ‘Devreyi 7-8 puan farkla önde tamamlarız' iddiası için de bir adım atmış olacak. İsmail Kartal bu nedenle Bursaspor maçının önemini futbolcularına anlattı ve galibiyet halinde önlerinin açılacağını söyledi.
 
SON 7 HAFTA FİKSTÜRÜ
ESKİŞEHİRSPOR
BALIKESİRSPOR (d)
SİVASSPOR
K.ERCİYESSPOR (D)
MERSİN İDMAN YURDU
BAŞAKŞEHİRSPOR
KASIMPAŞA (D)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!