comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vekiller Alex'i haklı buluyor!

07 Ekim 2012, Pazar 13:34

Milletvekilleri, Alex'in Fenerbahçe'den ayrılmasını ve daha sonra yaşananları değerlendirdi.

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Mehmet Daniş, ''Alex ucuz bir şekilde harcandı'' derken; CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ise ''Benim fena bir milletvekili olmadığımı söylüyorlar ama önemli olan CHP'dir. Tek başına bir milletvekili de oyuncu da hiçtir'' ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da Alex'in heykelinin dikilmesinin bazılarını rahatsız ettiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yahya Akman, ''Fenerbahçe'nin 2 sene önce aldığı haksız şampiyonluğun ahı çıkıyor gibi geliyor bana'' ifadelerini kullanırken, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da Alex'in bu şekilde gönderilmesinin canını incittiğini, acıttığını söyledi.

Fenerbahçe'li AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, ''15 gün önce adamın heykelini diktik, 15 gün sonra kökten kazıdık; sevinçlerini, üzüntülerini, kararlarını böylesine hızlı alıp veren bir ülkeyiz maalesef'' dedi.

Beşiktaş'lı AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, ''Alex bana göre Türkiye'ye son zamanlarda gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri'' diye konuştu.

Fenerbahçe'li CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, bu yaşananların ileride Fenerbahçe'ye zarar verecek bir sürecin işareti olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'li CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Alex'in Fenerbahçe için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!