comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçede derbi öncesi kritik soru

07 Ekim 2012, Pazar 12:34

DERBİYE DOĞRU - Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşacak. Son gelişmeler...

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmada sarı-lacivertlilerin savunma kurgusu büyük önem taşıyor.

Lig, Süper Kupa ve Avrupa kupaları dahil olmak üzere bu sezon toplam 12 resmi maça çıkarak 2 kez üst üste galibiyet alamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın savunmada Nijeryalı futbolcu Joseph Yobo'yu Beşiktaş maçında oynatıp oynatmayacağı merakla bekleniyor.
Almanya'da oynanan Borusssia Monchengladbach karşılaşmasında Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz'ı sahaya süren Kocaman'ın, Bekir'i kulübeye alarak Egemen ile Yobo'yu görevlendireceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Sırp futbolcu Milos Krasic ve Miroslav Stoch da Aykut Kocaman'dan görev beklerken, deneyimli çalıştırıcının büyük bir aksilik olmazsa bu iki yıldızı yedek soyunduracağı bildirildi.

Şükrü Saracoğlu'nda son 46 maçında 37 galibiyet alarak 9 kez beraberlik elde eden Fenerbahçe, serisini sürdürerek, Eskişehir'e sahasında 2 puan bırakan Galatasaray'ı yakalamanın hesaplarını yapıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!