comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alves'in çok sürpriz Portekiz planı

12 Kasım 2014, Çarşamba 11:37

Özellikle G.Saray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Aziz Yıldırım'ın tepki gösterdiği Bruno Alves'in zorunlu haller dışında artık forma giyme şansı zor görünüyor. Geleceğini garanti altına almak isteyen 34 yaşındaki yıldız oyuncunun eşini çocukları için okul araştırması yaptırmak üzere Portekiz'e yollaması, ayrılma ihtimalini güçlendirdi.

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından hem başkan Aziz Yıldırım hem de teknik heyetin sert tepkisi ile karşılaşan Bruno Alves'in devre arasında takımdan ayrılması sürpriz olmayacak. Sarı-lacivertlilerin 2-0 kaybettiği G.Saray maçının faturasının kendisine kesilmesinin ardından Portekizli oyuncunun gelecek kaygısı da ortaya çıktı.
 
2 maçlık cezası bittikten sonra Çaykur Rizespor maçında 18 kişilik kadroya giren ancak oynamayan Alves bundan sonra zorunlu haller dışında formayı göremeyecek. Hakkındaki tüm bu olumsuzlukların farkında olan defans oyuncusu kendi geleceğini garanti altına almak için şimdiden çalışmalara başladı bile.

1 YILI DAHA VAR
 
7 yaşında Adriana isimli bir kızı, 4 yaşında Leonardo ve 1 yaşında Eduardo adında oğulları bulunan Alves eşini ülkesine yollayarak çocuklarının okulu için araştırma yapmasını istedi. Sarı-lacivertli kulüple yıllık 2.5 milyon Euro'dan sözleşme imzalayan ve mukavelesi 2015-16 sezonun sonunda bitecek olan Portekizli stoperin ödenen bonservis bedeline karşılık serbest bırakılmasını talep etmesi bekleniyor.
 
Başkan Aziz Yıldırım'ın da oynamasına soğuk baktığı futbolcu takım içindeki dengeleri bozduğu gibi idmanlardaki sert tavrıyla da tepki topluyordu. Daha önce Salih Uçan'a idmanda sert müdahalede bulunan ve genç oyuncuyu 3 defa sakatlayan Alves geçen sezonun son haftasında da takım içinde çıkan tartışmada da başroldeydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!