comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın keyfi yerinde

11 Kasım 2014, Salı 13:40

Fenerbahçe'de "hedef 1 milyon üye" kampanyası tüm hızıyla devam ederken rakamlar Aziz Yıldırım'ı çok keyiflendirdi.

Fenerbahçe'de "hedef 1 milyon üye" kampanyası tüm hızıyla devam ederken rakamlar Aziz Yıldırım'ı keyiflendirecek seviyeye geldi. Resmi startı 15 Ekim'de verilen kampanyada henüz 1 ay dolmamasına rağmen rakamın 100 bin barajına dayanması Yıldırım'ın keyfini yerine getirdi. Kampanya için 5 yıllık süre verilirken, yıl sonuna kadar 200 bin kişinin kulübe üye olmasının beklendiği öngörüsü ise Başkan'ı adeta coşturdu.
 
Yıldırım, yılsonuna kadar 200 bin kişinin kulübe üye olması durumunda Mayıs ayında şampiyonluğun da gelmesiyle 500 bin üye barajını daha ilk yıl dolmadan devirecekleri inancını çalışma arkadaşlarıyla paylaştı. Her gün yüzlerce kişinin kampanyaya üye olmasıyla coşkusu artan Yıldırım'ın sürekli olarak, "nazar değdirmek istemiyorum ama 5 yıl dolmadan biz 1 milyon barajını geçeriz. Sonrasında da önünü alamayız. 1 milyon değil 5 milyon üyeye kadar gideriz" dediği öğrenildi.
 
VOLKAN HERKESİ SOLLADI
 
Öte yandan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, "hedef 1 milyon üye" kampanyası ile yatıp kalkıyor. Futbolculardan da sürekli olarak destek istiyor. Başkan gelecek hafta Ege'ye çıkarma yapacak. Önce Ankara'ya gidecek, sonra İzmir, Tire, Menemen ve olmak üzere milli takım haftasında Ege'nin altını üstüne getirecek. Yıldırım her fırsatta kulübün profesyonel sporcularından kulübe üye kazandırmalarını istiyor. Başta Volkan Demirel olmak üzere Gökhan Gönül ve Caner Erkin kampanya için etraflarındaki insanları ikna etmete devam ediyor. Volkan'ın kulübe kazandırdığı üye sayısı bakımından takım arkadaşlarının çok önünde olduğu Yıldırım'ın tüm oyunculara Volkan'ı örnek gösterdiği bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!