comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de derin kriz

11 Kasım 2014, Salı 13:29

Fenerbahçeli bir grup taraftar ile yönetim arasındaki gerginlik tavan yaptı.

Rizespor maçında da Başkan Yıldırım aleyhine tezahüratta bulunanların stada girişinin engellenmesinin gündeme gelmesi ortalığı karıştırdı. Daha önce kombineleri iptal edilen taraftaralar ortak hareket eden bu taraftar grubunun, tepkilerini salon sporlarında göstereceği öğrenildi.
 
Saha içi ve saha dışında birçok sorunla boğuşan Fenerbahçe'de yeni bir kriz patlak verdi... Sarı-Lacivertli yönetimin daha önce 400 taraftarın kombinesini iptal etmesinin ardından Çaykur Rizespor maçında da başkan Aziz Yıldırım'a tepki gösterenlerin stada girişlerinin engellenmesi gündeme geldi. Yönetime tepkili olan bu taraftar gruplarının, seslerini salon sporlarında duyurmak istediği ortaya çıktı. Fenerbahçeli idareciler de taraftarların yapmayı planladığı organizasyondan haberdar olurken, önceki gün voleybolda Galatasaray ile oynanan derbiye Sarı-Lacivertli taraftarlar alınmadı. Basketbol ve voleybol maçlarında yer almayı hedefleyen bu taraftar gruplarına karşı yönetimin alacağı tedbir merak konusu oldu. 17 Kasım'daki Fenerbahçe-Galatasaray basketbol derbisinin biletleri bugün satışa çıkarılırken, iki gün boyunca kongre üyeleri, taraftar kart sahipleri ve Fenercell'liler gişelere gidebilecek. Genel satış ise 13 Kasım'da başlayacak.
 
Platform'dan açıklama
 
Bu arada Fenerbahçe'nin Yakın Geleceği Platformu, kartları iptal edilen taraftarlara haklarını arama çağrısında bulunup, “Tüm taraftarlarımızı hukuk yolunda hakkını aramaya davet ediyor, bu konuda da her türlü desteği vereceğimizi peşinen beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!