comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alves kontratını tamamlamak istiyor

11 Kasım 2014, Salı 11:40

Fenerbahçe'nin gündemdeki yıldızı Bruno Alves'e ülkesinde, kulübündeki geleceği soruldu. Yıldız futbolcu son zamanlarda kendisiyle ilgili iddiaların aksine bir yanıt verdi.

Portekiz Milli Takımı'nın cuma günü Ermenistan ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda yer alan Fenerbahçeli Bruno Alves, EURO 2016 eleme maçı öncesinde dün düzenlenen basın toplantısına katıldı. Burada Portekizli bir muhabirin kendisine sarı-lacivertli takımdaki durumu da sorduğu ortaya çıktı.
 
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla büyük tepki çeken, ardından gelen üç maçta formadan uzak kalan 32 yaşındaki futbolcunun artık Fenerbahçe'yi kafasında bitirdiği ve ocak ayında takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıksa da, Alves'in bu soruya tam tersi bir cevap verdiği belirlendi. 
 
Oyuncunun geleceğiyle ilgili bu konuya gönülsüzce değinmek zorunda kaldığı ve "Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusuyum ve kontratımın gereklerini yerine getireceğim" dediği belirlendi.
 
Ermenistan yorumu
 
Bizim için grupta en önemli maç Ermenistan maçı. Ermeniler oldukça güçlü bir rakip olduklarını daha önceki maçlarda kanıtladılar. Sırbistan ve Arnavutluk'un cezalandırılmaları grupta işimizi kolaylaştırabilir. Yedek kulübesinde de otursam takım kazanınca mutlu oluyorum. Çünkü önemli olan bu. Hocanın kararlarına her zaman saygı duyuyorum" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!