comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçedeki krizde yeni gelişme

11 Kasım 2014, Salı 09:20

Şükrü Saracoğlu Stadı H Blok'ta iptal edilen 443 kombine karttan bir bölümünün şimdiye kadar hiç kullanılmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, Şükrü Saracoğlu Stadı H Blok'ta iptal ettiği 443 adet kombine kartla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Kombine kartların bazılarının gerçek sahipleri, bir bölümünün de farklı kişiler tarafından kullanıldığı öğrenildi. Bazı kombinelerin ise bu sezon hiç kullanılmamış olmasına rağmen iptal edildiği belirlendi. Sarı-lacivertli bazı taraftarlar sezon başında parasını ödeyip, kombineyi aldığı halde ne maça gitmiş ne de başka bir yakınına ya da arkadaşına kullanması için vermiş.

Bireysel değil komple

Yönetim sezon başında H Blok için kombine çıkarmak istememişti. Ancak gelen talep sonrası isim listelerini aldığı taraftarlara kombine satılmıştı. Gençlerbirliği maçında yapılan protesto sonrası maça gelsin, gelmesin bu listedeki tüm kişilerin kombineleri iptal edildi. Bunda en büyük etken ise Passolig sistemi olmadığı için maçlara kombine sahibi mi yoksa başka birisinin mi girdiği ile ilgili tespitin yapılamaması oldu.

Bu iptallerin ardından gerek kulübe gerekse de yöneticilere şikayet telefonları geldi. Çok sayıda kombine sahibi mağdur olduğunu belirterek bu durumun düzeltilmesini istedi. Yönetim de yapılan iptallerde kurunun yanında yaşın da yandığını kabul ediyor. Kişilerin tespiti yapılamadığı için bireysel değil komple blok iptali yapıldığı belirtildi.

Kulübe yakın isimler de var

İptal edilen kombine kartlar içinde sarı-lacivertli kulübe yakın olan ve birçok yöneticinin tanıdığı isimler de bulunuyor. Bu durum, yapılan iptallerin bireysel olmadığını ortaya koyuyor. Bu arada bazı taraftarların iptal edilen kombileriyle ilgili dava hazırlığında olduğu belirtildi.

Yıldırım görüşecek

Başkan Aziz Yıldırım, iptallerden mağdur olanların haklarına geri kavuşacağını ifade etti. Yıldırım'ın gerekirse tek tek bu taraftarlarla görüşüp, neden böyle bir yönteme başvurduklarını anlatacağı belirtildi.

Fenerbahçe Yönetimi bugün yapacağı toplantıda konuyu tüm yönleriyle masaya yatıracak. Yapılacak kapsamlı çalışma sonrası takıma yönelik protestoları gerçekleştirenler tespit edilecek ve daha sonra bu kişilere kombine verilmeyecek.

Bu kişiler stada da alınmayacak. Mağdur olan taraftarlara ise kombineleri iade edilecek ve maçlara girebilecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!