comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe dönüşte zorlanıyor

06 Ekim 2012, Cumartesi 10:34

UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Mönchengladbach'ı devirerek gelecek adına umut verici bir görüntü çizen sarı lacivertli ekip Avrupa dönüşünde zor anlar yaşıyor.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden tek ekip olan ve C Grubu'nda geride kalan 2 haftada topladığı 4 puanla Fransız temsilcisi Marsilya'nın ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe Avrupa'dan lige döndüğünde puan kayıpları yaşıyor.

Ligde 7. haftada kendi evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk ederek oldukça önemli bir mücadeleye çıkacak olan sarı lacivertli ekip bu maçta ezeli rakibini devirerek zirve yolunda yara almak istemezken Fenerbahçe şu ana kadar Avrupa dönüşünde oynadığı 3 maçın 2'sinde puan yitirdi.
Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesinde Spartak Moskova 29 Ağustos'ta karşılaşan ve 1-1 berabere kalan sarı lacivertli ekip 2 Eylül'de ligde oynadığı Sivasspor mücadelesinde 0-0 berabere kalarak 2 puan yitirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Eylül'de Marsilya ile kendi evinde 2-2 berabere kalan Fenerbahçe 24 Eylül'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalırken Aykut Kocaman'ın öğrencileri Avrupa dönüşünde tek galibiyetini 21 Ağustos'taki Spartak Moskova maçının ardından 25 Ağustos'taki Gaziantepspor maçında aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!