comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kartal: '3 Temmuz sürecini unutmayalım'

25 Ekim 2014, Cumartesi 21:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçının sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk yarı pozisyona girmekte zorlandıklarını kaydeden Kartal, "Oyuna iyi başladık, rakip ilk devre katı bir savunma yaptı. Oyunu açmakta zorlandık. Bİrkaç tane denememiz oldu, cılızdı bunlar. 2. yar seyircimizin bize verdiği destekle ve yaptığımız taktiksel toplantı ile gol geldi." dedi.
TARAFTARLARA PROTESTO İSYANI!

Taraftar protestolarına isyan eden teknik adam, "Ardından kendi taraftarlarımızın protestosu ile karşılaştık, anlamsız bir şekilde. Ama oyuncularımız maçı bırakmadı. İçeride şimdi sordum, 11 tane net pozisyona girmişiz. Ben şunu söylemek istiyorum, ben bu camianın evladıyım. Ben bu takımı şampiyon yapmak için çok çalışıyorum. Aklımızın yettiğince camiama, taraftarıma layık olmak için çok çalışıyorum. Ortada hiçbir şey yokken, protesto edilmeyi hak etmediğimzizi düşünüyorum. Bu tip maçlar olacak. Biz tıkanacağız. Biz onlar sayesinde ayakta kaldık. 3 Temmuz sürecini unutmayalım. Biz hep beraber şampiyon olacağız. Bize inansınlar, güvensinler. Kendi taraftarlarımız bize sahip çıksın. Bu oyuncular bunu hak etmiyor. " diye konuştu.

"DUYGUSAL BİR İNSANIM"

Attıkları 2. golün ardından gözyaşlarına hakim olamaması ile ilgili konuşan İsmail Kartal, "Ben biraz duygusal bir insanım. Kalbimden bir kötülük geçmez. Fenerbahçe'de başarılı olmak için çlışıyorum. Oyuncularım da bazı şeyleri hak etmediğini biliyor. Oyuncularım da bir bütün olduğumuzu göstermek istediler. Bunlar az bulunur" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!