comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadlec'in babasından sürpriz Beşiktaş görüşmesi

21 Ekim 2014, Salı 10:10

Ahmet Nur Çebi'nin Michal Kadlec'in babası ile Kaderabek transferi için görüştüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec'in babası Miroslav Kadlec geçen hafta İstanbul'a gelirken, Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelmesi kafaları karıştırdı. Fakat Miroslav Kadlec'in oğlunun Fenerbahçe'ye gelmesi için değil de, bağlı çalıştığı menajerlik şirketinin oyuncusu olan Pavel Kaderabek konusunda bilgi alışverişinde bulunmak için Çebi ile bir araya geldiği bildiridi. Kadlec'in Çebi ile görüştüğü toplantıda Çeklerle çok sık çalışan menajer Mithat Halis'in de bulunduğu öğrenildi. Baba Kadlec, Kaderabek'in İstanbul'a gelmeye ve Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını fakat Sparta Prag'ın 22 yaşındaki oyuncuyu satmak için 3.5 milyon euro'da direttiğini belirtti.

Beşiktaş'ta Slaven Bilic ve Ahmet Nur Çebi'nin ise 2.5 milyon euro Marin Linnes'e vermektense aynı rakama gelinmesi durumunda Kaderabek'in alınması için fikir birliğine vardıkları bildirildi.

BEŞİKTAŞ SCHÖNE'YE TEKLİFTE BULUNMUŞ
 
Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesi ise Ajax ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lasse Schöne'ye, Beşiktaş'la birlikte M'Gladbach'ın transfer teklifinde bulunduğunu yazdı. Gazete Benfica ve Milan'ın da 28 yaşındaki Danimarkalı oyuncu ile ilgilendiğini ama henüz teklifin olmadığını belirtti.

KERİM DEVRE ARASINDA ERCİYESSPOR'A GİDİYOR
Öte yandan Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Kerim Frei'nin Kayseri Erciyesspor'a kiralanması gündeme geldi.
 
Sezon başında da kiralanması gündeme gelen fakat teknik direktör Slaven Bilic'in kalmasını istediği Kerim Frei, Sivasspor maçında şansını değerlendiremedi. Genç oyuncunun devre arasında kiralanması yeniden gündeme geldi. Kerim'i sezon başında da kiralamak isteyen Kayseri Erciyesspor'un aynı teklifi yapması durumunda teklif değerlendirilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!