comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'a sert eleştiri! 'Haddin PTT 1. Lig'

21 Ekim 2014, Salı 09:57

Usta gazeteci Hıncal Uluç, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert bir dille eleştirdi.

Galatasaray maçı sonrası "Haddimizi bilerek oynadık" diyen Kartal'ı eleştiren Uluç'un sözleri şu şekilde;

"Ben Fenerbahçe'nin başkanı olsaydım o maçın ardından İsmail Kartal'ı kovmuştum. Maç sonunda, canlı yayına geldi; "Haddimizi bilerek oynadık" dedi. Fenerbahçe'ye bu kadar ağır hakaret edilmemiştir.Galatasaray tribünlerinden edilen ve Galatasaray'ın ceza almasına sebep olan küfürler bunun yanında solda sıfır... Onlar lafın gelişi... Bu Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün değerlendirmesi!.. Sene başından beri bir tek doğru dürüst maç oynamamış Galatasaray... Yepyeni bir antrenör gelmiş, oynadığı futbolu A'dan Z'ye değiştirmiş bir Galatasaray... Her maç başka kadro ile çıkıp, arayış içindeki bir Galatasaray... Üstelik kulüp başkanı bırakıp kaçmış bir Galatasaray... Yani tarihin olabilecek en kötü Galatasaray'ına karşı, olabilecek en iyi Fenerbahçe...
Geçen sene bütün rakiplerini darmadağın etmiş. En yerleşik kadroya sahip... En iyi yerlilere, en iyi yabancılara sahip Fenerbahçe... Yerli-yabancı dengesi en oturmuş bir kadroya sahip Fenerbahçe... Bu Fenerbahçe'nin hocası bu dökülen Galatasaray'a karşı "Haddimizi bilerek oynadık" diyor! Fenerbahçe'nin haddi!.. Sen kimsin ya!.. Fenerbahçe'nin hocası, bu lafı Barcelona'ya karşı etmez. Fenerbahçe'nin hocası, bu lafı Real Madrid'e karşı etmez. Bayern'e, Dortmund'a, Arsenal'e etmez. Komplekse bak!.. "Galatasaray'a karşı haddimizi bilerek oynadık" diyor! O zaman Süper Lig'de ne işin var? Git PTT 1. Lig'de oyna... Haddin orası demek ki senin!..

Bu lafı Fenerbahçe camiası yuttu. Ertesi gün gazetelere bakıyorum; 'Sen haddini bil İsmail Kartal' diyen bir tane yazar yok! Manşetlere bakıyorum; yorumcuların hepsi de Fenerli üstelik!.. Bir tane Fenerbahçe yöneticisi yok. Aziz Yıldırım ortalarda yok. 'Sen ne diyorsun!' diyen bir kişi yok. Şu dökülen Galatasaray'ın hocası, 'Fenerbahçe geçen yılın şampiyonu, oturmuş bir takım. Biz yeni bir takım yapmaya uğraşıyoruz. Haddimizi bilerek oynadık' dese affetmem. Galatasaray hiçbir zaman Fenerbahçe'ye karşı haddini bilerek oynamaz. Buna hakkı yok. Çıkarsın 6 tane yersin. Bu daha acı..."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!