comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O isim F.Bahçe'ye 'evet' dedi!

20 Ekim 2014, Pazartesi 16:44

1998-99 sezonunda F.Bahçe'de Jogi Löw'ün yardımcılığını üstlenen ve şu an Almanya Futbol Federasyonu'nda antrenör eğitmeni olarak çalışan Frank Wormuth, İsmail Kartal'ın ekibine katılıyor...

Dördüncü yıldızı kazanmayı herşeyden çok isteyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "başarısızlıkta sorumluluk benim" dediği için İsmail Kartal'a G.Saray derbisi sonrasında da destek verdi. Fakat Başkan'ın Kartal'la yaptığı "destek" konuşmasında teknik ekibine bir isim daha eklemesinin zamanının geldiğini söyledi.
 
TAZMİNAT SORUNUNU HALLETMEYE ÇALIŞIYOR
 
Kartal'ın ise Almanya Futbol Federasyonu'da eğitim dairesinde çalışan Frank Wormuth'un teknik ekibine katılması isteğini bildirdi. Daha önce Jogi Löw döneminde de F.Bahçe'de çalışan Wormuth ile temas kurulduğu ve 54 yaşındaki teknik adamın prensip olarak F.Bahçe'ye evet dediği bildirildi. Wormuth'un Alman Futbol Fedeasyonu ile devam eden sözleşmesindeki bazı tazminat sorunlarını çözmesi durumunda İsmail Kartal'ın ekibindeki yerini alacağı öğrenildi.
 
KARTAL, LÖW'DEN YARDIMCI İSTEMİŞTİ
 
Kartal'ın sezon başında göreve geldiği dönemde yakın dostu olan Alman Milli Takımının teknik direktörü F.Bahçe'nin eski hocası Jogi Löw'le temas kurmuş ve teknik ekibine özellikle analiz yeteneği yüksek bir isim önermesini istemişti. Löw o dönemde Frank Wormuth'u Alman Milli Takımında kendi ekibine katmak istemiş fakat sonuç çıkmamıştı.
 
"BAŞKAN YATAKTAN KÖTÜ KALKMIŞTI"
 
1998-99 sezonunda F.Bahçe'de Löw'ün yardımcılığını üstlenen ve şu an Almanya Futbol Federasyonu'nda antrenör eğitmeni olan Frank Wormuth, Alman gazetesi Die Welt gazetesine verdiği röportajda F.Bahçe'den kovulmasını, "Bizi sezonun son maçından sonra çok acil olarak yönetim binasına çağırdılar, hizmetlerimiz için teşekkür edip herhangi bir isteğimizin olup olmadığını ve ne zaman ülkeden ayrılmayı düşündüğümüzü sordular. Şok geçirmiştik. Şu anda bile niye böyle birşey yaptıklarını anlayamıyorum. Herhalde o gün bir yönetici yataktan kötü kalkmıştı!" diye anlatmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!