comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alex'i bombaladı!

03 Ekim 2012, Çarşamba 14:00

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, Alex de Souza'nın son açıklamaları hakkında esti gürledi. "3 saniyede değil 1 saniyede karar veririm babamı tanımam" dedi, Alex'in konuşmada saygısızlık yaptığını söyledi. İşte bomba sözler!

İşte Yıldırım'ın Alex hakkında bomba sözlerinden 'un derledikleri;
"Ben Alex'i herkesten, sizden de çok seviyorum. Her zaman alkışladık, arkasında durduk. Hep kendisi konuştuktan sonra açıklama yapacağım dedim, doğru yanlışı Samet Güzel söyleyecek. O gün 'Alex sizle görüşmek istiyor' dedi. 4'te geleceğiz dediler 4.15'te geldiler. Geldi, bir büyüğünün yanında ayak ayak üstüne attı, elinde o twitter yüzümüze de bakmıyor. 'Ne diyor dedim' konuştu benle.. 'Ne olacak durumum' dedim, 'Sen ne istiyorsan o olacak' dedim. Kendisi ne dedi Samet açıklasın; (Tercüman Samet Güzel: "Hoca kadroda beni düşünmediğini' söyledi, ne olacak şimdi? dedi. Başkanımız; 'Sen ne düşünüyorsan öyle olacak kalmak istiyorsan kalacaksın, istemiyorsan kadroda olmayacaksın' dedi.)Gitmek istiyorum dedi, mukavelesini feshetmemizi istedi. Avukata döndüm, ödemelerini nakit ödeyeceğimizi söyledim. Fenerbahçe söz konusuysa saniyede karar veririm. Alex'i herkesten çok sevdiğimi o da biliyor. Ama bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için kararımı verdim. Kimse kurumun üzerinde değildir, ya başkan gider ya Alex gider.. Bütün şahidim Samettir. Basın toplantısında da anlatacağım. Saha içindeki Alex'e kefilim ama saha dışındakine değilim. Kendisine yemek düzenleyelim, gerekli işleri yapalım diye Tolga beye de söyledim. Kendisi ne dedi açıkla? ((Tercüman Samet Güzel: 'İstemiyorum' dedi).

"Ne Aziz Yıldırım, ne Aykut Kocaman, ne Alex, ne bilmem ne, kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. 14 senede bu kurumu getirdiğimiz yeri yerle bir edemeyiz. Bugün yazıyorlar, İsmail Kartal çıkacakmış maça, biz kimseden korkmayız. Ama bunu yaptık olmadı demeyiz. Aykut Kocaman da Aziz Yıldırım olduğu sürece varım dediği sürece burada olacaktık. Benim Fenerbahçe için çektiklerimi herkes biliyor. 3 temmuz süreci devam ediyor. Bizimle taraftar arasına nifak tohumu sokmaya çalışıyorlar. Gazeteye ilanlar veriyorlar, Alex'e küfür edenler arkasında duruyor. Alex bir şahıstır, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman bir şahıstır, Fenerbahçe kurumdur. Biz kurumun arkasındayız ve sonuna kadar da duracağız. Alexler Aykutlar Azizler ömür boyu gelip gidecek, bu kurum kalacak. Bunu herkes bilsin.

Benim çocuğum da seviyor, teyzem de seviyor Alex'i. Ama huzur kalmadı burada. Haftaya anlatacağım Samet de kamuoyuna anlatır.Bunları yapanları uyarıyorum, onları burada rezil ederim. Alex'i sevmeyenler formanın arkasındaki kağıdını kesmeden oryaya çıkıp timsah gözyaşı döküyorlar. Alex'i ben seviyorum, Aykut Kocaman seviyor, Ali Yıldırım ve yöneticiler seviyor. 8 sene ne şartlarda kamasını sağladık. Doğruları yazın. Aziz Yıldırım gelmiş, 3 dakikada karar vermiş. Fenerbahçe için saniyede, 1 dakikada karar veririm, babamı tanımam.."

-İŞTE O SÖZLER-


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!