comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Alex'in gönderiliş biçimi hoş değil"

03 Ekim 2012, Çarşamba 13:00

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Erol Bulut, Alex'in Sarı-lacivertli takımdan gönderme kararının doğru olabileceğini ancak gönderilme şeklinin hoş olmadığını söyledi.

Fenerbahçe’de 1995-1999 yılları arasında forma giyen tecrübeli futbolcu, Sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri İHA’ya değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve taraftarı olarak bu olayların kendisini çok üzdüğünü belirten Erol Bulut, “Fenerbahçe’deki bu görüntüler, 25 milyon taraftar gibi beni de bu kulübün hem eski futbolcusu hem de taraftarı olarak üzüyor. Bildiğim kadarıyla Aykut Hoca ile Alex arasındaki problem geçen seneye dayanıyor. Yönetimin aldığı karar, bana göre bir anlamda doğru. Çünkü futbolcuya göre hoca seçemezsiniz. Takımın patronu Aykut Hoca ise kararları o verecek, futbolcuların bu kararlara uyması gerekir. Sezon başında Aykut Hoca, Alex ile görüşüp onu ilk 11’de düşünmediğini söylediyse ve futbolcu da bunu kabul ettiyse şu anda Alex hatalı. Sezon başında hocanın kararını kabul edip, daha sonra taraftarı Aykut Hoca’ya karşı kışkırtıcı mesajlar atması doğru değil. Her şeye rağmen Fenerbahçe’de 8 yılda hemen hemen bütün rekorları kıran, mükemmel bir futbolcunun bu şekilde gönderilmemesi gerekiyordu. Üzücü görüntüler. Bundan sonra Fenerbahçe’nin gidişatı daha önemli. Çok önemli maçları var. Mönchengladbach maçından kötü bir sonuç alınırsa başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Hoca’yı zor günler bekliyor. Çünkü taraftar hiçbir şeyi kolay kolay unutmaz” dedi.

Camialarda isimlerin çok önemli olmadığını kaydeden tecrübeli futbolcu, “Her kulüpten futbolcular, hocalar ve başkanlar gider. Önemli olan burada Fenerbahçe Kulübü. Futbolcunun hatası vardır, yoktur o ayrı bir konu. Alex’in bu şekilde gönderilmesi çok üzücü. Taraftarın kalbinde taht kurmuş, diğer takım taraftarlarının bile sevgisini kazanmış bir futbolcunun heykeli dikildikten iki hafta sonra bu şekilde gönderilmesi çok üzücü. Hangi futbolcu olursa olsun bu şekilde gönderilirse derinden yaralanır” ifadelerini kullandı.

Erol Bulut, Fenerbahçe ve diğer kulüplerde de futbolculara vefasızlığın yapıldığını belirterek, “Takımlarına büyük hizmetler vermiş önemli futbolcular ne yazık ki bir anda takımdan gönderilebiliyor. Mesela ben aradan 15 yıl geçmesine rağmen Fenerbahçe’den neden ayrıldığımı hala anlayamadım. Futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istediğimi söylememe rağmen takımdan ayrılmak zorunda kalmıştım” diye sitem etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!