comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Tomuş'tan Alex için ilginç iddia!

03 Ekim 2012, Çarşamba 13:00

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Lütfü Tomuş, Alex'in 3 Temmuz sürecinde kendisinden beklenilen desteği vermediği için, kendisini kullandırmadığından dolayı gönderildiğini savundu.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Lütfü Tomuş, Alex de Souza'nın 3 Temmuz 2011'den sonra yaşanan süreçte kendisinden beklenilen desteği vermediği için, kendisini kullandırmadığı için gönderildiğini savundu.

Lütfü Tomuş, yaptığı açıklamada, Alex'in sarı-lacivertli takıma geldiğinden bu yana oynadığı futbolla, aile yaşantısıyla bütün sporculara ve gençlere örnek bir davranış sergilediğini belirterek, şöyle konuştu:
''Bu futbolcu verilen görevi en iyi şekilde ve kaptan olarak yaptı. Nedenhedef seçildi? Teknik direktörün, oyuncularında aradığı bütün vasıfları taşıyanbir oyuncusuyla ne sorunu olabilir? Başkan, Alex'i yanına alarak Sayın Başbakan'ıziyaret etti mi? Alex, imzalı formasını Sayın Başbakan'a verdi mi? Arkasındanyaşanan 3 Temmuz ve sonrası dönemde bu ziyarette tanıştırmaya karşılık Alex'tenbeklentiler oluştu. Ancak Alex, 3 Temmuz sonrası süreçte kendisinden beklenendesteği vermediği için, kendisini kullandırmadığı için gönderilmiştir.''

''Taraftar kimin heykelini dikeceğini biliyor'' diyen Tomuş, ''Bu yapılanlar Fenerbahçe Kulübü taraftarına, sporcuya ve spora saygısızlıktır. Suçlu olan cezasını çeker'' ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!