comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den Stoch ve Baroni açıklaması!

02 Ekim 2012, Salı 22:05

F.Bahçe'de para cezası verildiği iddia edilen Miroslav Stoch ve Cristian Baroni konusunda ceza kararı alınmadığını Sporx duyurmuştu. Fenerbahçe kulübü bu yönde bir açıklamayla iddialara açıklık getirdi.

var message="Sporx.com"; function clickIE4(){ if (event.button==2){ alert(message); return false; } } function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("return false") Hafta başına Alex de Souza sürpriziyle başlayan Fenerbahçe camiasında Brezilyalı oyuncunun yanı sıra sarı-lacivertli yönetimin Cristian Baroni ve Miroslav Stoch'a para cezası kestiği iddiaları kafaları karıştırmıştı.

Fakat medyada, Stoch'a ve Cristian'a ceza kesildiği yönündeki haberlerin yer almasına rağmen, Pazartesi akşamı toplanan sarı-lacivertli yönetimin bu yönde bir karar almadığını ilk Sporx duyurmuştu. Fenerbahçe resmi internet sitesinden bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.
İşte Fenerbahçe kulübünün ceza iddialarına ilişkin açıklaması:

"Dün bazı gazetelerce ortaya atılan ve bugün de devam ettiğini gördüğümüz, futbolcularımız Cristian Baroni ve Miroslav Stoch'a para cezası verildiği yönündeki haberler doğru değildir."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!