comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan İsmail Kartal açıklaması

08 Ekim 2014, Çarşamba 10:33

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tesislerdeki bayramlaşmada gündemdeki konulara dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tesislerdeki bayramlaşmada gündemdeki konulara dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertliler'in patronu yeniden yargılanma sürecine ve İsmail Kartal ile diyaloglarına özel vurgu yaptı.

'Her şey ortaya çıkacak'

“Yeniden yargılama başladığında her şey ortaya çıkacak. Çünkü o zaman herkes mahkemede olacak. Basın da olup bitenleri görecek, tanıklık edecek. Ben rahatım. Çünkü Aziz Yıldırım dün ne ise bugün de o. Tabii ki yapılan yanlışları, haksızlıkları da unutmadım. Yeniden yargılamada herkesle hesaplaşacağız.”

Kiğılı'ya isimsiz yanıt

“(En yakından çalışma arkadaşlarından Abdullah Kiğılı'nın hakkında yaptığı, 'Zaten teknik direktör Başkan' yorumu hatırlatılması üzerine) Hakkımda bir şey söyleyen, derdi olan varsa gelir, genel kurulda konuşur... Sağdasolda konuşmaz. Bunlar yanlış şeyler. Fenerbahçe camiasına hiç yakışacak işler değil.”

'Ben başkanım o ise...'

“Takımı benim kurduğum, kadro verdiğim haberleri yakışıksız sözler. Hem bize hem de bu takımın hocası, İsmail hocaya günah. Hoca yıllardır bu takımda oynamış ve ardından da çalışmış biri. Emeklerine haksızlık, saygısızlık yapıyorlar. Ben bu kulübün başkanıyım. Benim işim ayrı onların işi ayrı.”

Arena açıklaması...

“Benim cezam var. 23'ünde bitiyor. Zaten bitmese de gitmeyecektimArena'daki Galatasaray maçına. Ancak gönlümüz tabii ki her zaman olduğu gibi takımımızla, teknik kadromuzla olacak. Onları yine galibiyet için uğurlayacağız.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!