comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan'dan Terim'e: 'Hocam kaçtı demesinler'

06 Ekim 2014, Pazartesi 13:05

F.Bahçeli kaleci Volkan Demirel'e iğne yapıldı. 4 gün içinde iğnenin etkisini göstermesi bekleniyor. Volkan, İmparator'a 'Oynamasam bile kampta kalmak istiyorum' diyerek takımdan affını istemedi.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, fıtık olmasına rağmen Milli Takım kampına katıldı. 
 
Akhisar maçı öncesi sakatlanan ve Konya maçında belindeki sakatlığı nükseden tecrübeli kalecinin MR'ında iki seviyede fıtıklaşma ve bir seviyede sinire baskı tespit edildi. 
 
Geceyi ağrılarla geçiren Volkan, belindeki fıtığa rağmen Milli Takım'ın Euro 2016 elemelerindeki Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarının kampına katıldı. Volkan ile Teknik Direktör Fatih Terim'in buluşmasına ilginç diyaloglar yaşandı.

KOLUM DA KOPSA OYNARIM

 
Volkan'ın beline kas gevşetici ve ağrı kesici iğne yapıldı. İğne tedavisi etkisini 4 gün içinde gösterecek. 4 gün sonra Volkan'ın belindeki ağrıların azalması bekleniyor. Volkan'ın iğne tedavisine vereceği cevap, sahalara döneceği tarihi belirleyecek. Belde fıtık ve ağrılarla Riva'ya giden Volkan, Fatih Hoca'ya “Kaçtı demesinler diye geldim hocam.Kolum da kopsa, ayağım da kopsa oynarım. Beni oynatmasanız bile yine de Milli Takım'da kalmak istiyorum” diye konuştu.

5 GÜNDE İYİLEŞİR Mİ?
 
Milli Takım, Cuma günü 21.45'te Şükrü Saracoğlu'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Bu maçın hemen ardından cumartesi günü Riga'ya gidip, 13 Ekim Pazartesi günü de Letonya ile karşılaşacak. Volkan'ın 5 gün içinde oynamaya hazır hale gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!